Hemma och sliten

Har kommit hem från lägret nu. Nuu måste jag verkligen vila, så jag berättar om det ikväll eller imoton kanske...

Bråttom !

Nu är jag hemma från mormor och ullared. Blev inte så mycket blogg då kan man säga eftersom jag inte hade något internet. Men nu måste jag packa och handla mat och sen ska jag iväg till gymnasten. Och allt detta ska jag hinna på 1 timme!! SÅ JAG HAR LITE BRÅTTOM NU! PUSSEN <3

bussfärd

Nu sitter jag i en liten minibuss på väg till ullared. Det lär bli en lång resa. Och någon frukost har jag ju inte heller ätit så. Men förhoppningsvis så går det bra utan någon åksjuka. Haha man vet ju aldrig med mig, man kan säga att jag har haft mina stunder ;) Nej Nu är vi i Växjö och väntar på att storasyster ska komma med tåget.. så, Tjao Tjao <3

Orkade faktiskt inte..

Det blev inget bloggande igår. Om jag ska vara ärlig så var jag allt för lat ;) Haha..
Fast nu blir det ju lite.

Ska iväg till gymnasten sen för att lära mig mina små gymnasters fristående. Haha.. Det kan ju vara ganska bra att kunna det innan man börja gnälla på att de gör fel övningar.
Ikväll bär det av till mormor för att sen åka till Ullared imorgon ;) Hahah xD

innebandy och hemmakväll

Jag följde med syster och kusinerna till Färjestaden för att kolla när CL98IC mötte Engelholm i innebandy.
Tyvärr blev det förlust med 4-5 mål eller nåt. Jaja, Lucas min yngsta kusin tröttnade ganska så fort så han sprang upp och ner i trapporna istället tills han var helt röd i ansiktet och sa att hans krage var helt blöt :)

När vi kom hem så blev det tacos. och därefter film med massa chips, godis och läsk. En väldigt nyttig lördag måste jag säga ;)

Så nu har vi lagt "småttingarna" + hunden så nu blir det lite tid för mig själv..

Pusshej<3


Dagens låt


Akon - Beautiful

God morgon

eller ja, god morgon kanske inte är rätta ordet :P Haha, det blev en lång sovmorgon idag måste jag säga. Haha. Halv ett ;) Jaja, det är ju lov nu för sjutton!

Nej nu är mamma och storasyster på väg hem från mormor och med sig ha de mina småkusiner:) De ska vara hos oss nu över natten och så. Har ju inte träffat dom sen i juli. Så ikväll blire mys med dom!

Nej nu måste jag väl ta på mig lite kläder så att jag ser någolunda fräsh ut när de kommer om kanske 15 min (?).

Pusshej <3

5 timmar?

Okej, jag skulle ju ta och vila lite. Men hallå det var inte tänkt att det skulle bli i 5 (!) timmar.
Herregud, så mycket sömn hade jag ju inte missat. Jaja, nu är jag i alla fall pigg.
 Ikväll blir det myskväll hemma. Se på någon film med pappa kanske. Får se.

Nej nu så ska jag ta och käka något, I'm starving!

Kram Emma <3

Halvsover

Kom hem från skolan föe ca en kvart sen, och det är ett under att jag änns lyckades ta mig dit. somnade nästan på lektionerna.

Det var en föreläsning med Benny Grünfeldt idag också. Han pratade om när han satt i Auschwitz (stavas det så?) och hur han lurade döden 23 ggr.

Nej jag måste ta och sova igen lite nu känner jag. Det blev en lång kväll/natt så inte mycket sömn där inte, god natt(?)


Fötterna värker!

Nu har jag och fanny kommit hem från Palace. Och fy fasen som fötterna värker måste jag säga. Klackarna åkte av direkt efter och då kom conversen på ;)

Fötterna kan jag ju knappt gå på nu så vi får hoppas de mår bättre imorgon då skolan väntar..
Nu ska vi sova !

Kram <3

Paaartyy !!

Jag har ont i magen jag ska iväg till träningen för att träna mina gymnaster, jag måste hinna hem innan fanny och elsa kommer och jag måste hinna byta om mm.. För sen blire FeesSSttt !!!

Mohahah :D



Nu har jag...

..Varit ute med hunden, städat hela mitt rum (observera hela) och skurat golvet och dammsugit, vilket är väldigt duktigt för att vara mig måste jag säga. Jag har provat ut en massa kläder till morgondagen. Men jag kan inte bli kvitt min huvudvärk! Så jobbigt!! :@ Fick mig ingen tupplur förut så det kan vara därför..

Men men, nu ska jag ta och krypa ner i sängen med en bok. Gissa vilken? ;) Det blir ju sjävklart en från The Twilight Saga!


Huvudet exploderar!

Okej, nu har jag Elsa och Fanny (och Louice en stund) gått igenom hela stan känns det som!!! Det är palace imorgon så de skulle leta efter någót att ha på sig. Men hittar dom de då? Nej, det gjorde de inte. Och själv har jag gått omkring som en liten barnunge och klagat på att det är varmt och att min huvud håller på att explodera av huvudvärk, USCH!! ' Så jag bar omkring på en stor träningsväska hela tiden + att mina skolbcöker låg i den med, men så kunde jag ju inte träna pga mitt huvud, suck , har ont i axlarna nu. Néj inget mer gnäll nu. Nu blir det en tupplur som gäller...

"kalas"

åkte till farmor och min halvfarfar som fyllde år idag. Överraskade honom med tårta :) Fick två par skor av famor med som jag visar imorgon för nu är jag för trött. Så godnatt

Hahaa

Ja, ni kanske märkte att Fredrik skrev i min blogg förut? Ja, om jag säger så här, så kan man ju undra hur mycket av det som var sant ;) Haha :P

Jag kom precis hem från skolan där jag och Linnea gjorde klart våra kemiuppgifter så nu är vi fria hela veckan ut ! !Så ¤%"&"#//!""# gutt :D:D

Nej nu blire att göra nåt annat. Ska iväg och träna sen med..

Tja sitter i skolan

SKA TYDLIGEN BLOGGA LITE. SITTER PÅ MATTEN OCH LYSSNAR PÅ NÄR LINNEA OCH EMMA DISSKUTERAR DEEEIVaTAN VÅLDSAMT  INTREESSANT. ELSA SITTER OCH IDISSLAR SIN PENNA NU PRATAR EMMA ISTÄLLET OM VEM AV THE JONAS BROTHER HON VILL DEJTA. LINNEA VISKAR SEXUELLA ANSPELNINGAR I MITT ÖRA:)SJÄLV DOMINERAR JAG SOM VANLIGT. ER ÄLSKADE FREDRIK


Plugg i sängen

Jajamen det har det varit har fan suttit aslänge med historian nu så tycker jag förtjänar lite sömn nu. Fast även om jag har suttit så länge så kommer jag förstås låta som om jag inte har övat nånting som vanligt. Suck. Haha.

Nej sängen väntar.
Tjingeling <3

IFK Till Ettan!

Har varit och kollat när IFK Kalmar kvalade till division 1 ! Och Vet ni! De vann så nu väntas spel på hög nivå till nästa år! Gillas ju!! Så spelarna har nu firat med skumpa ;)




Har även haft grupp idag, och vi bestämde även att vi ska iväg och tävla och att vi ska ha läger.
Men nu måste jag plugga samt städa rummet. (Jo jag vet jag skriver det hela tiden men jag är expert på att stöka ner.)

Tjosan <3

 


hemma igen

Så nu har man ställt cykeln till rätta efter att ha kommit hem från märtis :)
Blev faktiskt två filmer. Den första var Another Cinderella Story perfekt för mig som gillar såna filmer x)
Och den andra var National Treasure om det nu stavas så ;). I vilket fall älskar jag såna filmer med så. Eller ja, jag gillar ju de flesta filmerna så ;) Haha

Kollade precis om det fanns några roliga träningspass imorgon men tyvärr icke. Så det blir ingen träning imorgon utan den blir väl på måndag ist. Nej nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt <3



En musikalisk och magisk ny askungesaga, där de dansar lyckliga i alla sina dagar. I denna sprudlande version är Mary (Selena Gomez) en modern Askungen med dansskor istället för skor av glas. Joey (Drew Seeley) är en charmig nykomling på skolan som letar efter en tjej att överösa med kärlek. Kanske är Mary den rätta? Musiken och dansen, den härliga romantiken och mängder av överraskningar gör "Another Cinderella Story" till en film som alla gillar.



National treasure. Ben Gates (Nicholas Cage) är en man som har ett mål i livet och det är att hitta en stor skatt som hans släkt har letat efter i många år. Hans pappa (Jon Voight) har ägnat halva sitt liv åt att leta efter skatten, men anser nu att den är en bluff. Skatten har en komplicerad historia som innefattar frimurare, tempelriddare och kluriga ledtrådar runt om i USA.

En viktig ledtråd till skatten finns på baksidan av oavhängighetsförklaringen (The declaration of independence). Därför måste Ben och hans medarbetare Riley stjäla den från museet där den förvaras, och det helst innan deras före detta medarbetare Ian gör det. Efter en lyckad stöld leds Ben och Riley mot fler ledtrådar men nu är både Ian och FBI på jakt efter dem. Dessutom råkade de få med sig en anställd på museet, Dr Abigail Chase, som är allt annat än samarbetsvillig.


iväg

Nu ska jag iväg fill märtis för att glutta på lite film och ha det lite mysigt :)
Det gillas. Finns på telefon 0735326683

Kram Emma <3

Helg och sovmorgoon

äntligen helg. Veckan har gått väldigt fort måste jag säga.
så nu på morgonen kom mamsen óch vovsen och väckte mig för att äta storfrukost :) yummi.
Idag väntas plugg.. Kanske något kul med? Vi får väl se.

Kram Emma

Fredag

Hej och hå, här var det dåligt bloggande av mig idag :O. Inte bra alls.
Idag hade jag en kort dag i skolan väldigt chill måste jag säga :D
Har tränat på idag med tillsammans med Märta och Annie! Duktigt! Så förmodligen blir det väl att vanka fram hela dagen imorgon för all träningsvärk jag kommer få xD Haha.

Bio nu iikväll med juu :D Fame blev det och det är verkligen en film som jag rekomenderar :)
Nej nu ska jag sova, för imorgon på morgonen så blir det nog träning om jag orkar ;) Haha

Föresten så tror jag Nenne Bergstrand (han som tränar Kalmar FF i fotboll) förföljer oss.  Först så var vi på gymmet och då kom han också dit. Sen på bion så var han också där. Fast han var iaf inte på samma bio xD HAahahaha ;)
Nej nu sova :)

Kram Emma


Döden hälsar på

Nu har jag precis kommit hem från orienteringen och jag är helt död! Jennifer och jag sprang till sammans och tog alla kontroller utom 6 st och det fanns 21!! Bra jobbat för att vara mig måste jag säga. (Y)
Men det jobbiga var inte att springa utan för att det typ spöregnade och blåste som f*!! Inte kul nånstans, så nu är man blöt från topp till tå..
Väntar också på att Jennifer ska bli klar i duschen så att jag kan hoppa in ;)

Ciao.. Emma

Uppvilning

Ja, då var det dags att vila upp sig lite inför morgondagen då det är orientering som gäller.. Jag har aldrig varit så bra på orientering men försöka går ju!

Föresten blev det ingen träning pga en väldig huvudvärk.

Jag tror nog jag ska ta och läsa lite innan jag går och lägger mig. Hmm, blir nog Harry Potter eller Twilight. Får se vilken, men det är någon av favoriterna iaf ;)

Godnatt så syns vi imorgon.

091014

Seg dag idag, skulle kunnat somna på lektionerna om jag ville.
Har fått en huvudvärk också, så det blir väl att trycka i sig en tablett och gå och träna sen då..
Vi får väl se hur det blir...


Good night...

...sweethart well it's time to go, good night sweethart well i'ts time to go
I hate to leave you I really must say so good night sweethart good night.

Minnen alltså. Nej nu ska jag gå ochh lägga mig för jag är tröött. Kanske tar och läser någon bok med. Det är aldrig fel :)

091013

Okej kom hem för ca en timme sen. Har varit på stan med mamsen. Fick en ny vinterjacka :D Haha, det var då på tiden, har ju inte köpt en ny på två år(?)
Var också på Nordic Club och fixade ett gymkort. Så nu blire träning på allvar! ;D Det gillas.
Nej nu sitter jag hemma och inväntar tiden med vindruvor innan jag ska åka iväg och träna barnen :)

Kram Emma

Godmorgon

Har precis kommit ut ur duschen och nu ska jag klä på mig.
Sen är det skola som gäller och fysikprov. Vi får väl se hur det går.
Bloggar mer i eftermiddag

<3 Emma


Historialektion

Jaha, nu sitetr jag på historialektionen och det var meningen att vi skulle öva på redovisningen men nu var det så att jag hade glömt mina papper hemma. Ooops.. Haha. Så nu sitter vi inne i datasalen och garvar ihjäl oss. Hahah. Det andra försöker i alla fall göra nåt men de lyckas inte så bra måste jag säga. Haha. Ja, vi får väl se hur det här kommer gå. Nu har jag fått en massa ny information som jag ska använda? Suck, jag förstår mig inte på dessa människor.. Jaja, lektionen slutar om 25 minuter så nu ska jag väl försöka vara lite social till dom då..

Btw, imorgon ska mamma och jag fixa gymnkort! Yees :) Äntligen.
Jag har hittat en vinterjacka nu med så jag ska nog köpa den om den finns kvar och om jag hittar den så att säga. Haha.

Nej nu ska jag nog garva vidare åt Martin litegrann. HAAhaha,!!
Eller vad säger du Fanny????

Växjö

alarmet väckte mig klockan halv 6 idag på morgonen men jag snoozade till tio över. Sedan var det upp slänga på sig lite kläder, packa ner lite anteckningsmaterial. Och sedan kom Helena (frukosten hann jag inte med) för vi var tvugna att ta oss till stationen. I duggregn gick vi och kom fram tio minuter innan tåget gick. 07.07 gick tåget till Växjö och vi var på. Självklart hade jag förberett mig inför resan så jag hade min twilight med mig( hade new moon också men jag hann inte börja på den så helena tog den). Alla vet ju vilket twilightfreak jag är.Helena fick även ta med sig twilight boken hem sen som jag nästan ångrar nu. Nej jag bara skojar, i varje fall så kommer den snart tillbaka för hon älskar också twilight :P.  Haha. När vi kom framn så var klockan ungefär kvart över åtta. Vad skulle vi göra i Växjö en söndag klockan 8 på morgonen lixom? (kursen började inte förän kl tio) Vi satt och hängde på stationen, mycket roligt måste jag säga, NOT. Sedan köpte jag frukost på pressbyron. Sedan bar vi ut i regnet, jag hade tillochmed ringt mamma och frågat var vi skulle. Men vi gick vilse i alla fall. Eller kanske inte direkt vilse men vi hittade inte dit på en gång. Men sen när vi kom fram till skolan vi skulle vara på så visste vi inte var vi skulle ta vägen så vi gick till huvudingången men det var ingen där. Sen var det någon som hade sett oss från insidan så han knackade på dörren. Och vilken snygging det var ! :O Haha, men det visade sig att vi hade gått fel (igen) så vi fick gå vidare, dvs till gympasalen där vi skulle vara. HAha.

Efter kursen bar vi oss iväg igen i spöregn vidare till Donken där vi åt våran middag. Haha. Vilken söndagsmiddag ;)

Sen ut i spöregnet igen. Väntade på tåget i ca en timme sen bar vi oss av hem ..
Så nu sitter jag här framför datorn och bloggar om min sååååå intressanta dag. Suck.
Nej nu ska jagv städa rummet som inte blev städat igår..

Kram Emma


Godnatt

Städningen gick åt skogen så det får bli imorgon istället. Sverige förlorade mot Danmark i fotbollen precis som jag visste att de skulle göra.. Suck.
Klockan är visserligen bara tjugo över tio på en lördag. Men jag måste med tåget som går klockan tio över sju eller nåt imorgon.
Så nu äre sova som gäller.
Godnatt :)
Kram Emma

Städa

Städar, har jag inget bättre för mig? Nej det har jag faktiskt inte. Och så lovade jag att jag skulle städa mitt rum ju. Jag är nämligen expert på att stöka ner, men jag hatar att städa. Så ni kan väl bara tänka er hur det ser ut i mitt rum? ;) Haha

Nej snart kommer storasyster och mamsen hem från mormor och syrran har spelat match också.
Så vi får väl se vad som hände sen..
Nu inget mer smitande från städandet..

Puuh..

Har precis kommit hem från träningen och nu sitter jag och äter (igen). Det var jobbigare än vad jag trodde det skulle va måste jag säga.
Hämtade ut biljetterna till Växjö också. Så denna helg lär det inte bli någon sovmorgon. Haha.
Imorgon blir det kurs i fristående (dans i gymnastik typ). så då kommer man iväg lite. Fast den tiden hade jag gärna lagt på att plugga lite. Har nämligen fysikprov nästa vecka.

Nej nu ska jag ta och äta klart och sen blir det att städa upp allt som vi stökade ner igårkväll ;) Haha

Kram Emma

Lördag morgon...

Det är lördag morgon, klockan är kvart i åtta och alarmet på fannys mobil har precis ringt och man försöker hitta tillbaka till verkligheten. Tröttheten är tung, riktigt tung.
Hunden gnäller om att han vill gå ut. Pappa donar med lite saker inne i köket och vi ligger coh segar. Men stor möda så fick vi ihop den stora luftmadrassen i dess påse. Nu sitter vi ombytta och äter frukost vid köksbordet och ska snart iväg för att träna lite. Men först blir det att leta upp fribiljetterna x) Tänderna ska borstas så nu blire det som gäller.
Kvällen igår var lyckad i alla fall..
Bloggar senare när jag har lite mer tid

Kram Emma

gottigott !!

Lite gottigott som vi köpte till filmen jue ;) Haha


Film

Första filmen avklarad och nu väntar en nästa :) Frågan är vilken vi ska se.

Film nr1

Rafi, 37, ambitiös yrkeskvinna från Upper East Side i New York, och David 23, ung man med konstnärsdrömmar förälskar sig i varandra. När Rafi berättar för sin terapeut om sin nya kärlek, blir hon först uppmuntrad att gå vidare och bejaka detta, och under sessionerna får hon ge detaljerade beskrivningar av deras samliv. Men sedan upptäcker terapeuten att det är hennes egen son det handlar om.

Helt okej men det var lite segt slut tycker jag. Men jag rekomenderar den ;)

Filmkväll :)

Ikväll blir det film med Fanny och Michelle som precis har kommit hit :D Så nu ska vi upp till affären för att köpa något gott :)
Bloggar med senare....

Helgen är kommen!

Okej, äntligen helg. Inte för att skolan var jobbig idag. Slutade kl kvart i ett så ;)
Hade två prov idag och det gick hur bra som helst *host*. Nej det gick väl inte allt för bra måste jag väl säga;)
Men jaja life must go on ;)

Ikväll kommer Michelle och Fanny och då blire mys :D:D

Hemma

Hemma från affären nu. Slutade skolan 20 min tidigare också. Det gillar vi.
Har precis käkat så nu lär det bli massa plugg, och då menar jag verklgen MASSA! Har två prov imorgon. USCH säger jag bara.
Så önska mig lycka till för det kan behövas ;)


kvällspromenad

Jaha, då har man fått sig en kvälllspromenad också. Visserligen var det ju bara för att jag var tvungen att hämta min cykel innen i stan. Mamma och pappa tjatade så, så det fick bli så :P Hade gärna hämtat den imorgon istället. Var lite för trött för att hämta den egentligen... Men men. Ska nog ta och lägga mig snart innan jag dör av trötthet..


Tråkigt

Nu sitter jag och Fanny på trafikkunskapen och gör inte ett skit rent ut sagt.. Ganska tråkigt om jag får säga det själv.. Visserligen så kan vi ju sitta vid datorn och göra lite allt möjligt men ändåå.. Kunde ju legat hemma och sova en stund till.
Inget kul idag.. Jättekallt och blött ute ju :(
Aja, now I'm going to quit the whining!

See uuuu

life...

 
Do you ever wonder if we make the moments in our lives,
 or do the moments in our lives make us?

If you could go back and change one thing about your life, would you?
and if you did...
Would that change make your life better?
Or would that change ultimately break your heart?
Or break the heart of another.
Would you choose an entirely different path?
Or would you change just one thing?
Just one moment....
One moment that you always wanted back

 

 

 

 

 

 

 


Hallå Hallå :)

Ännu en gång så har man stängt av klockan i sömnen, suck. som tur är så fick jag låna mammas cykel för att min har punka.. Kom i alla fall fem minuter sent typ. Jo juste mamma och pappa kom hem från polen idag. Egentligen skulle de kommit i söndags (det var dåligt väder och jag tror det var något fel på båten.) men det blev idag istället. Så fick ett jättefint armband av dem :)

Nej nu ska jag leta reda på något att käka, fixa mig lite, byta om, sen av tiden som blir över så ska jag nog göra lite roligt :)

moshmosh ;)


Host Host

När ska denna hosta försvinna! Den är så jobbig. och dessutom har jag ont i armen så jag kan nästan inte sträcka ut den. Nej nu ska jag sluta gnälla det hjälper ju ändå inte.

Städande

Nu har syster och jag städat hela nedervåningen. Nu väntas övervåningen + mitt rum som inte kommer bli så kul att städa. Sen ska vi åka iväg och handla.
Vi har faktiskt tänkt att unna oss lite gott sen (eller så är det latheten;) ) så maten kommer från donken :D
Nu städning

sovit som en gris

Har sovit som en gris inatt alltså. Var väl pga all träning. Haha
Nej nu har jag i alla fall varit i affären och köpt massa frallor :) Mums.
Nu blir det att stäfa mitt allt för stökiga rum..

levande död

känner mig som en levande död just nu. Har precis kommit hem från gymmet och damn det var jobbigt asså! Tror aldrig att jag har svettats så mycket innan. Haha.
Det var min första gång där och det var superkul !

Nu väntar maten på mig där nere . Gjorde mig ett par majskolvar :D


Godnatt

nu blir det till att sova för att sen orka träna imorgon ;)

7 eleven

Syster och jag åkte till 7 eleven för att köpa lite gott. Så nu blir det film för hela slanten :D

Myskväll?

Funderar på att ha en myskväll och titta på mysiga filmer? Ska nog kanske se
A Walk To Remember en film som alltid får mig att börja gråta ;)



Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt...

brrurrrr..

Haha, ja nåt liknande låter faktiskt min mage för tillfället så jag tror jag ska ta och plundra kylskåpet från mat nu ;D
Ciao

One Tree Hill

Fick hem min kära One Tree Hill box idag som Märta hade lånat av mig när hon var sjuk. Kan man kolla på sen. :)


Fika

Har kommit hem från stan nu där vi har fikat. Mycket mysigt måste jag säga. Flera stycken från klassen.
Dessutom var Viktor där som har flyttat ifrån oss. Kul att se honom igen. :)

Jag ska träna på gym imorgon! Jag har äntligen hittat någon som vill träna tillsammans med mig så nu ska musklerna byggas ;) Haha


Btåttom!!

Okej, nu har jag lite bråttom, börjar 10 över 8 ! Men i ala fall så är jag jättetrött.
Nej nu måste jag göra mig iordning!

Godnatt

Nej nu går jag och lägger mig. Sov gott.

1 kg

Har varit på baronen innen i stan. Jubileum eller nåt sånt. Modevisning och allt möjligt. lösviktsgodis för 2,90 hg. Köpte ett helt kilo men sen så kom jag på att jag inte ville ha så jag gav det till mamma och pappa ;) Hahaa. :P

Nu var det så att jag skippade att plugga förut för att jag skulle in till stan. Så jag antar att jag får ta det nu ;)

Inga undanflykter!

Nej nej, nu är det att ta upp pluggandet igen. Stenhårt är det som gäller annars så blir det riktigt fail på proven! Emma du borde lära dig - jo, jag vet.

Snyyyyggt !

En stickad från Gina Tricot som ser lite mer tuff ut

och..

Självklart conversen!! Villvillvill :)


Paus

Tar en liten paus från pluggandet och gör något som är lite roligare. Tex sitta vid datorn ;). By the way så säljer de godis för 2,90 på OjToy!! Dit bär det av sen ;) Man får väl passa på för på måndag blir det godisförbud. Undra hur man ska klara av det :P Miracle can happen!


I'm back :D

Haha, men vad hjälper det när skolan är slut men att man måste plugga när man kommer hem?
Suck säger jag bara. Men sånt är livet.
Längtar till höstlovet!

skoldags

Jahapp då var det dags för skolan..

Haha, mongobild men det fick bli den x)


Livet..

behöver inte vara perfekt för att vara underbart!

I'm awake !

Okej, vadå att jag är trött nu. Men det har inte med saken att göra. Ditt egna fel Emma! I alla fall så har jag ingen idrott nu första timmen för jag är förkyld så jag börjar vid 10(?) . Har precis kommit ut ur duschen så får se vad jag ska ha på mig sen ;)

RSS 2.0