hemma igen

Så nu har man ställt cykeln till rätta efter att ha kommit hem från märtis :)
Blev faktiskt två filmer. Den första var Another Cinderella Story perfekt för mig som gillar såna filmer x)
Och den andra var National Treasure om det nu stavas så ;). I vilket fall älskar jag såna filmer med så. Eller ja, jag gillar ju de flesta filmerna så ;) Haha

Kollade precis om det fanns några roliga träningspass imorgon men tyvärr icke. Så det blir ingen träning imorgon utan den blir väl på måndag ist. Nej nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt <3



En musikalisk och magisk ny askungesaga, där de dansar lyckliga i alla sina dagar. I denna sprudlande version är Mary (Selena Gomez) en modern Askungen med dansskor istället för skor av glas. Joey (Drew Seeley) är en charmig nykomling på skolan som letar efter en tjej att överösa med kärlek. Kanske är Mary den rätta? Musiken och dansen, den härliga romantiken och mängder av överraskningar gör "Another Cinderella Story" till en film som alla gillar.



National treasure. Ben Gates (Nicholas Cage) är en man som har ett mål i livet och det är att hitta en stor skatt som hans släkt har letat efter i många år. Hans pappa (Jon Voight) har ägnat halva sitt liv åt att leta efter skatten, men anser nu att den är en bluff. Skatten har en komplicerad historia som innefattar frimurare, tempelriddare och kluriga ledtrådar runt om i USA.

En viktig ledtråd till skatten finns på baksidan av oavhängighetsförklaringen (The declaration of independence). Därför måste Ben och hans medarbetare Riley stjäla den från museet där den förvaras, och det helst innan deras före detta medarbetare Ian gör det. Efter en lyckad stöld leds Ben och Riley mot fler ledtrådar men nu är både Ian och FBI på jakt efter dem. Dessutom råkade de få med sig en anställd på museet, Dr Abigail Chase, som är allt annat än samarbetsvillig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0