Twilight: Aro's vision

En helt underbar fan-made video. Obs innehåller spoilers



tungan piercad :)

Nu var det ett bra tag sen jag skrev. Så idag blir det av.. :)

Det har inte hänt allt för mycket faktiskt. Julen var väl okej, inte mer iaf. Släkten på mammas sida firade inte med oss som de brukar göra, så det blev bara några från pappas sida.

De andra dagarna har gårr fort med mycket filmtittande. Ni vet ju hur jag är ;) Men jag har i alla fall hunnit med att köpa mig en tv och ett playstation 2. Sen köpte jag de Harry Potter filmerna jag inte hade ;) Rea på rusta :P haha. Älskar harry potter ju :) För övrigt har jag inte direkt varit inne på mellandagsrean. Hatar när det är mycket folk. Känner mig så instängd på något vis, och då tappar jag shoppnigmotivationen ;)

Jag var och kollade när lillasyster hade fotbollscup i lessebo igår med. De kom trea :) Så där spenderades nästan hela natten(!) och kom hem klockan 04.30. Så lite trött är man idag ;)

Dagen spenderades med lillasyster på stan när vi väl orkade ta oss upp ur sängarna. Hittade inte något särskilt utan gick och piercade tungan sådär lite spontant :) Haha, höll på att fega ur där i de sista minuterna men syster backade upp mig ;) Så nu har man ätit lite piggelin för att svullnaden inte ska bli superbig. Men jag lyvkas inte allt för bra. Bild kommer imorgon eller när svullnaden har gått ner lite..

Nu så ska jag inta ryggläge <3


Nystädat

Nu är rummet städat, efter att mamma har tjatat hur många gånger på mig? Men det var inte frivilligt ska jag säga... Liza hjälpte mig, så hon gjorde nästan allt.. Förvånande va? Så nu är rummet skinande rent :D


Julbak

Eller bak kanske det inte va. Mamsen och jag har gjort lite knäck :) Fast mamma fick göra det mesta mot sluter dvs hälla upp det i formar och så ;) Själv fastnade jag framför en film på tvn :)
 

Nej nu ska jag sova så jag är fit for fight till morgondagen då det vankas uppvisning i sporthallen :)


Brrr.

Kallt ute nu. Jag är precis hemkommen från en promenad med Gibson. Mamma hade skottat upp gången så man kunde gå på den förut. Men när jag kom ut så var den helt igensnöad som allt annat är. Så där gick jag med mina gympaskor i snön som går en upp på smalbenen. Jag blev lite blöt om manb säger så. Men det var i alla fall en som hade roligt. Och det var inte jag kan jag säga ;)

Igår blev det inget bloggande, vet inte riktigt varför det blev så. men men.
Igår var jag i alla fall på julbord på gymnasten. För alla ledare då ;) Det var riktigt mysigt.
Det var lite planering inför uppvisningen och lite så.

kramkram

Sluuuut

Nu är det inga mer lektioner för den här terminen! Bara liten avslutning imorgon och sen blir det lov lov lov! Det gillas

Idag för övrigt har varit en lugn dag med bara två lektioner och en håltimme på 2,5.
Nej nu drar jag mig tillbaka för att ta mig till gymnasten :)
Kram

Sankta lucia och får jag lov.....

Nej så går den ju inte. Känner mig allmänt förvirrad idag? Ganska jobbigt faktiskt..
Tog mig en tupplur på tre timmar och vaknade för två timmar sen. Det hade jag inte räknat med ;) Men i alla fall så har min huvudvärk släppt så en tupplur kan verkligen vara en mirakelkur :)

Jag skulle ju ha börjat skriva på min labbrapport idag med ju men så blev det inte. Får se om jag hinner det imorgon..


Imorgon blir det en ganska chill dag på två lektioner. Men visserligen så är det 2,5 timmes håltimme mellan dom så kanske inte så chill trots allt.
Sen blir det sista träningen innan juluppvisningen i gymnastiken. Hoppas tjejerna lyckas bra :D Och även killarna för den delen.

Nej nu ska jag sova för att slippa få huvudvärk igen :)

Snö/slask

Usch, ja det ät inte lätt att ta sig till skolan nu när vägarna är fyllda med snö och slask. De borde vara bättre på att hålla cykelvägarna fria från snö... Jaja, cyklade inte omkull iaf som lillasyster gjorde igår :) HAha

Fick se mitt matte nationella idag med :) Klarade mig ju WihoOO! Haha, sa ju att jag var lite orolig för det :)

Nej nu sitter jag här hemma och gnäller för att jag har ont i huvudet, det suger.
Så jag borde nog inte sitta här...

Så kram kram

Julen är här...

Ja, det kan man verkligen säga. För nu har snön kommit :) Vågar man hoppas på att den ligger kvar över jul?
Ja det är väl bara att vänta och se.


Kort dag

En kort dag i skolan idag. Skönt måste jag säga.
Så nu har jag ätit lite och pluggat lite. Så nu blev det lite paus.
Sen får jag väl återgå med pluggandet.
Ingen gymnastil blir det idag heller för den bytte jag bort med Helena så jag ska ha den på torsdag istället.

Jag måste börja köpa julklappar snart! Har inte köpt en enda. Men grejen är att jag inte får mina pengar förän den 22(?). Så jag får nog skriva en lista i alla fall på vad jag ska köpa och till vilka.
Men men....

Allt ordnar sig :)


Dagens låt(ar)

Jag har fått en liten 90-tals mani just nu så lyssnar på en massa gamla låtar från när man var liten dvs på 90talet. Okej några kanske är lite senare men i alla fall.
Här kommer några som väcker lite minnen


Aqua - My Oh My


Me and My - Dub i Dub


Backstreet Boys - Everybody (backstreet's back)


BomFunk Mc's - Freestyler (Radio Edit)

Okej , sova var det jaa,....


zZzzzz

Nej nu får det allt bli lite sömn.. Har sovit ganska dåligt de senaste nätterna så hoppas att jag blir pigg imorgon för då blir det att plugga hela dagen... I alla fall försöka.

Nej godnatt med er ..

14e december var det va?

Är hemma nu, eller har varit det ett tag nu, har precis sett klart på Män som hatar kvinnor. Fast bara slutet. Mamma kollade på den när jag kom hem från skolan.
och på tal oim skolan så slutade vi typ 75 minuter tidigare idag :) Yeeeei!

Det är så jobbigt att jag är så trött hela tiden. Jag har en känsla av att jag har vänt på dygnet :O Haha,
Nej nu blir det att kolla på en film ?

KramKram


Lektion nr1

Usch, det här suger stenhårt. Jag har trafikkunskap och jag sitter vid datorn som vanligt. Fatta vad tråkigt det är om man tillochmed inte vet vad man ska gå in på för sida när för man redan har varit inne på så många(!). Anyway, jag har ju prov på onsdag men jag kan verkligen inte plugga nu. Det går bara inte..

Föresten var det nära på att jag inte stack till skolan överhuvudtaget. Det hände nånting idag på morgonen som fick mig att springa in i badrummet två gånger. Och jag kan säga att jag inte mådde så bra. Men jag stack till skolan i alla fall för jag har missat så himla mycket.

Vi får hoppas på en lugn dag idag....

Kram

Taylor Lautner team Edward?

Haha, fan vad jag garvade när jag såg den här :)

Enjoy !

Godmorgon :D

Äntligen fredag! snart väntas ett matteprov på fyra timmar som är det enda i skolan idag.
Så nu måste jag göra mig iordning..

Kram kram


Dagens låt

Satt och lyssnade på gamla låtar förut idag och det här är en som jag alltid kommer minnas..


Backstreets Boys - I want it that way


Jobbig dag

Sovmorgon idag ju, behövligt. Men det var en jobbig dag. Eller ja, kollade på film på historian matten var bara i 50 min och kemin var inte speciellt ansträngande. Men ändå har det tagit slut på alla mina krafter... Och inte nog med det så skulle jag vara på gymnasten kl 4 och jag slutade kl 3. Så jag gick hem, var väl hemma sisådär 20 över.. Sen blev det slänga i sig en macka byta kläder och sen gå till gymnasten. och pga tåget blev jag tillochmed sen. Aja, jag gick hem lite tidigare en planerat så att jag hann med och plugga lite matte.
Imorgon är det nationellt prov i MATTE C. Usch säger jag bara. Det är inte mitt starkaste ämne direkt. Men vi får hoppas att det går bra i alla fall. Nu när jag har låtit mig döda mina matteböcker så ska jag ta och sova lite..
 Godnatt


Dagens låt

 
Fort Minor - Where'd you go


Semester?

Ja, det kan man ju undra? nej jag har bara varit väldigt tött och allmänt tjurig och tyvärr så blev bloggen lidande för det. Men nu är jag tillbaka ;) Haha, eller ja? för ikväll i alla fall.. Man vet ju inte hur det är imorgon x)

För övrigt har det inte hänt så mycket spännade under tiden då jag har varit "borta".

På fredag blir det nationellt prov i Matte C ! Får inte skita sig på det alltså. För då läre bli IG i kursen. Så skärpning nu Emma!!!
Moa åker iväg till Växjö nu på fredag med. Uttagning till ett fotbollsgymnasie där och lite så. Lite kul att det hade ringt henne personligen och ville att hon skulle ansöka ;).

Nej nu ska jag fortsätta städa mitt rum (vilken överraskning) så jag kanske hinner med lite matte sen med. Jag fattar inte hur man kan stöka ner sitt rum så fort som jag gör alltså. Fast det är ju klart. Jag måste vara en naturbegåvning x)

Kram Emma

RSS 2.0