Dagens låt


Jimmy James, Ms Paula Hermosa - Fashionista

Jäktig dag

Började med skola idag.. Biologin somnade man nästan på, fast det var ju ingen nyhet. Det gör man nästan alltid på de lektionerna.
Efter skolan så blev det av till gymmet. Go Emma säger jag bara. Hoppas man kan snygga till kroppen litegrand till sommaren ;)
Sen iaf så stannade jag hos syster en stund medan jag väntade på att pappsen skulle hämta upp mig (fortfarande punka på cykel). Sen blev det slå in paket, hoppa in i duschen göra sig íordning och ta sig till kusinen för att fira honom. Grattis.
Så kom väl hem för en sådär 20 min sen.

Jobbigt!!


Trött som fan

Shit alltså, skittrött är jag. För en kvart sen var jag  inte alls trött utan det bara slog till.. Aja, det är väl lika bra att lägga sig nu då så man är pigg till skolan. *suck*

Godnatt

Dagens låt


Freddy Chingas - Latino's go dumb


Dagens låt

Nej idag blev det faktsikt tre låtar som blev "dagens låt"


Secrets In Stereo - Tonight 


Secrets In Stereo - Happy


Prima J - Corazón

Inte på humör...

Jag har verligen inte varit på humör på de senaste dagarna. Ville inte göra nånting. Så jag skulle ha festat i torsdags men så blev det inte pga mitt humör, skulle ha tränat igår, men så blev det inte pga av mitt humör, skulle ha pluggat idag men det blev det inte heller av pga mitt humör. Men jag har faktiskt lyckats städa mitt rum nu.. Så det är ju bra iaf. Men därimot har mitt bloggande har blivit lidande på grund av det .. Men nu är det över tror jag :P

kram Emma

Who's gonna hunt Chris Brown tonight?


En parodi på "Run this town"

Dagens låt


Rice Against - Swing life away

Träning avklarad

Då har man kommit hem från träningen, kändes extra tungt idag faktiskt. Vet inte varför. Hade visserligen lite mer vikter idag med. Aja, hoppas på en go träningsvärk imorgon :D
Blev lite bastu också sen. Härligt ju, kommer knappt ihåg när jag bastade senast?

Anyway, nu blir det lite film?

Skolan över, snart träning

Nu har man kommit hem från skolan, äntligen. Hade biologiprov idag. Gick väl lite sisådär.
Men nu måste jag stoppa något i magen för sen blir det träning :)

Stendöd?

Nu har jag kommit hem, ätit och ska snart hoppa in i duschen. Har ju varit och tränat de små ;) men det blev även att jag tränade lite själv och körde helt och hållet slut på mig själv ;) Haha

Nej nu blir det duschen och sen biologi... Kram


Väntar på syster

Jag väntar nu på att lillasyster kommer hem så att vi kan börja på våran kycklingsallad. Så jag tror hon kommer snart. . Hon skulle sluta nu vid tre tror jag..

Sen blir det iväg att träna gymnasterna små :)


Morning :D

Såå, syster hjälpte mig lite med bloggen igår som ni kanske ser :P Haha..

Vaknade av att klockan ringde 06.30. Men som tur var var det fel klocka som ringde, så det var skönt att veta att man kunde sova i två timmar till :D

Nej nu ska jag till skolan.


Dagens låt


Kristina DeBarge - Sabotage


Kolla New Moon online!

Mohahaha jag har hittat en sida där man kan kolla på New Moon online helt gratis.
Men kvallitén är väl inte allt för bra i och med att den är filmad från bio. Men om man är en sån som jag som vill kolla om och om igen så blir det ganska dyrt att gå på bio... Men självklart ska man se den på bio först!

Här är en länk på en sida  där ni kan hitta den.
http://www.watch-movies-online.tv/s/new_moon.html 

Har redan sett den ett antal gånger :)


ASG*

Hahaa, har kollat på massa parodier på " Vem vare som kasta? "  Fan vad jag garva! Den roligaste var den med tomten..
här kommer ett klipp

Dagens låt


James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings


Träning x2

ja, idag blev det att träna mina gymnaster, sen blev det även att hjälpa dom att träna sina gymnaster ;) Haha, det blev helt enkelt en gympadag idag :) Har inte träffat Patricia på länge eftersom hon är sjuk , men ska försöka fixa det så att jag kan få någon bild från tävlingen.

Men nu ska jag ta och städa rummet..

I did it again

Haha, jag låter så ambitiös när jag skriver att jag ska plugga hela dagen och att jag ska städa mitt rum osv. Men grejen är, om jag hade pluggat så mycket som jag skriver att jag sak, då skulle jag bannemej haft mvg i alla ämnen. Men nu är det så här, att jag skulle ha pluggat hela dagen idag, men istället för att öppna böckerna har jag kollat på film hela dagen. Och så är det jämt. Och jag lär mig inte änns av mina misstag. Men imorgon ska jag ta itu med det .. Jag lovar.. iaf för den här veckan. :P

Nej vi får se hur det blir.. Försöka ska jag i alla fall..
Nu blir det mer film ;)

Pluggdag?

Ååh, jag måste plugga.. Får se hur myc´ket sådant det blir idag men jag mååste verkligen. Massa trafikkunskap oc´h biologi.. We´ll see...

Oooh, i'm in love!

Fy fan vad New Moon var bra! ÅÅh kan inte änns beskriva det! Det gjorde faktiskt inte att robert inte var med så mycket för snyggingen Taylor var där :)
Ååh, måste måste måste se den igen och det snart!

Förutom New Moon som var igår/inatt så tog jag sprutan mot svininfluensan. Och nu har jag cp-ont i armen! Kan bara lyfta den till 45 grader typ. Men nu måste jhag nog ta mig en powernap, sov ju bara tre(?) timmar inatt....

Kram

New moon premiär

Hemma från premiären nu. Är helt såld. Berättar om det imorgon. Eller idag menar jag xD

Vaccinerad mot svininfluensan

Så då var det klart.. Sprutan tagen, ingen smärta. Fanny skrämde ju upp en helt och håller när vi skulle ta sprutan och det nära att hon inte tog den. Men vi satt och rabblade massa derivata som vi började garva åt så det gick fiint :)

Men i alla fall så blir det premiären av NEW MOON ikväll!!! Jennifer ska slagga här i natt med.
Men nu blir det matte och massa derivata! Prov imorgon ju.

tråkigt

Nu har jag jättetråkigt. Inte dags att sova än så jag får väl leta reda på en film och kolla på den..
Tjosan!

Ett försök

Tänkte att jag skulle försöka mig på att vinna en voddler invite (spotify fast med filmer). Alla vet ju hur galen jag är när det gäller filmer ;)
Men jag skulle iaf skriva i den här länken från gratis saker för att få vara me och "tävla". http://www.gratissaker.se

Biologilabb

Usch och fy, ännu en labb. Det är ingen rolig dag idag alltså. Men det var en sak som var bra. Det fanns en kamera. Fast hade inte så mycket tid på att ta kort för vi var tvugna att ta reda på hur en kikärta var uppbygd? Haha. Så jag fick ta en bild på dom. Ser ju så äckliga ut!!!
Usch säger jag bara!
Här komme dom!

Linnea och mikroskopet


Kikärtan

Lunchrast

Slutade en halvtimme tidigare bara för att vi var så snabba :D Så nu sitter Linnea och jag i biblioteket och väntar på att nästa lektion ska börja, om en halvtimme typ?

"Åh, ett nytt ställe!" Internt!


Fysiklabb

Sitter i skolan och har fysiklabb. Oerhört roligt.. NOT! Linnea och jag sitter och försöker räkna ut den brutna vinkeln i ett prisma. Haha. Grymma är vi.
Men sen kommer en massa sinus grejer som är lite knasiga och som vi aldrig har räknat med.  Så dåblev  det lite klurigt.. Nej nu ska jaghjälpa henne ;)


Skola snart

Snart är det skola.. Och gud vad den har gått fort! Den är ungefär bara en månad kvar till jul. Och det känns som det var förra veckan höstterminen började. Men jag klagar inte, har inte något emot att skolan går fort dör den är ju så tråkig! Jag får väl stå ut i ett och ett halvt år till.

Nu ska jag gå och äta frukost :)
Kram

Dagens låt

Minnen vaknar till liv..


Flipsyde - Happy Birthday

Influensavåg?

Var iväg på träningen idag. Och det var väl inte så kul kan jag väl inte påstå. Det var tre gymnaster där... Vanligtvis brukar de vara 22 stycken. Är det någon ny influensavåg som har kommit, eller vad är det här?
Jaja, hoppas det kommer fler nästa träning.

Nu ska jag sova efter en del pluggandes..

Vilse i folkvimlet?

Haha, när jag kom till skolan så var det jättemånga cyklar utanför. Jag hittade knappt nån plats till mig själv. Men jag tänkte inte mer på det. Men när jag kom in så var det fullsmockat av folk. Lite förvånad var jag att se så mycket folk där, hittade ju kanppt fram till trappan. Men sen kom jag på att det var nån gymnasiegrej för 9orna. Haha. Syrran sa ju att hon skulle dit redan idag på morgonen med det gick väl in genom det ena örat och ut genom det andra. :P

Men men, fick reda på att vi ska ta vaccinet på svininfluensan på torsdag :S Usch..

Jaja, nu ska jag ta och plugga lite :P

Godmorgon:)

Snoozade i en timme idag hahaa ;) Skönt när man kan göra det. :P Har lite träningsvärk i ben och armar efter träningen igår men annars mår jag prima idag :). Nu ska jag göra mig iordning till skolan ;)

Kram


Dagens låt


Rihanna - Rehab


Tränat

Har varit iväg och tränat idag med Fanny. Vi körde bodypump :) Det var hennes första gång där. Och fy fan vad jobbigt det var idag! Jag trodde jag skulle dö! haha, nej kanske inte men inte långt ifrån.
När passet var slut så trodde jag att jag skulle trilla ner framlänges ner för hela trappan bara för att jag var så trött i benen. De höll nästan på att vika sig så fort jag tog ett steg. Och fatta vad dom skakade eller? It's sick!!

jaja, nu ska jag nog sova lite.. Sov knappt nånting igår natt :/
Kram

skolan slut

nu är skolan slut och jag har precis varit ute med gibben och ska nu se om jag kan leta reda på ett hänglås för jag ska iväg och träna :) Är över en vecka sen jag tränade nu ju. ;)

Men har lite bråttom..
Kram

Dom är grymma!


Ojojoj

när det kunde väl den inte vara? Men tydligen var den det. Jag tog mig en liten sovmorgon idag.. Eller ja, liten och liten, sov till kl tre. Haha. Det var d´verkligen ett tag sen man sov så länge. Haha. så nu är ja rejält utvilad :)
Som sagt blev det ju en lång dag igår.. ;)

Har kollat på ´Johan Falk´nu. Tror den heter så :P Den var faktisk väldigt bra. Brukar inte vara så glad i svenska filmer med den här gillar jag skarpt :)

Hemkommen från en väldigt lång dag

ja, en lång dag som tyvärr inte var problemfri...
Upp kl 5.15 inget kul för en som är morgontrött. Men i alla fall så bar det av till gymnasten med väska och allt.
Gymnasterna kom och vi hade allt under kontroll. Tills bussen kom..... Då visade det sig att det bussen vi skulle ha hade gått sönder så det kom med typ en sån där kommunal buss... Vi bara, ska vi sitta i en sån buss i två och en halv timme? Herregud säger jag bara.
men busschaffisen rigde och donade lite så han sa att vi skulle byta buss i Nybro. Så in i bussen gick vi tillsammans med två feta trampetter som stod i mittgången. sen i nybro så bytte vi till en lite större buss ( inte mycket) Och vi bar av igen.

Sen var det väl ganska problemfritt fram till att vi hade en halvtimme kvar av resan.. Då skulle vi inte hinna till vår förtäning pga av bussbyten osv.
Så då fick vi ringa och byta tid till förträningen...
Man kan ju tro att problemen stoppade där, men nej. Det visade sig att vår friståendeskiva inte fungerade i deras CD-spelare så vi fick  använda oss av vår bergsprängare vi hade med oss. Det var i alla fall tur att vi hade den.

Men om man bortser från alla problem hade vi en jätterolig dag och vi kom faktiskt trea på trampetten vilket vi inte hade planerat. Så det var jätteroligt.

Har sovit nästan hela vägen hem nu också så ska snart iväg till pappa.

Tyvärr har jag inga bilder just nu men jag ska få några av Pratricia. så hoppas ni har haft en problemfri lördag idag?

Kram Emma

Tävling

Nu bär det av till Nässjö på tävling. Kommer inte att blogga på hela dagen. Önska oss lycka till!

Sjuk

Okej, gårdagen var ganska jobbig. slutade skolan l tre och var skittrött. Men jag får skylla mig själv när jag kollar film så länge..
Men i alla fall så blev det pluggandes av kemi.. Vääldigt kul måste jag säga. sen så blev det iväg till gymnasten för att träna mina gymnaster. Och så blev det jättemycket strul till tävlingen som är nu imorgon. Så vi fick ändra precis allting! Ååh, jag får spader...
Sen kom huvudvärken, gick hem kl 20 från träningen men skulle egentligen varit där till kl.20.30.
När jag kom hem blev det lite käk, och sen kemi. Sen deckade jag med en jobbig huvudvärk.

Den här dagen har inte varit mycket bättre. Vaknade av att klockan ringde kl 7. Och hade en sån huvudvärk som gör ont bara man rör på ögonen i sedled. Vet inte om nån av er har haft det nån gång, men ont gör det! så det blev ingen skola... Usch, så jag kan väl inte direkt påstå att jag har kunnat göra särskilt mycket idag.. Ligga och sova var det väl det minst smärtsamma måste jag väl säga...
Så nu har huvudvärken släppt och jag måste pallra mig upp till ica för att köpa lite mat som jag ska ha på tävlingen imorgon.. Suck.. Fick i alla fall pengar av mamma till det..
Nej nu kommer Gibson också så då är det väl bara att sätta fart...

Kramkram

Huvudvärk!

Orkar inte blogga pga huvudvärken. skriver om allt imorgon.....

Onsdag

Ledig från skolan idag! :D Kan inte säga hur skönt det var. Blev en ganska så chill dag idag. Startade med en sovmorgon, sen läste jag lite Harry Potter,tönt som jag är x), sen Kemi, Sen lunchade jag med syster och papi på Thai Silk, det gillas, Litegodis köte jag faktiskt, Sorry Jennifer det blev inget med det där godisförbudet Haha. Nästa vecka kanske;) Hem igen sen lite Kemi igen och sen harry potter ;).
Det var väl allt tror jag.
Nej juste, Märta kom förbi också. Vi skulle skriva klart om Hafaistos. Haha det var ganska kul faktiskt. "han söp honom under bordet", "han blev lite på kanelen" Haha.!!
Anyway. ska sova nu ju. Kanske, lite mer harry potter,
Får se , men det är ju ändå skola imorgon....
Ciao

Låt för dagen


Akon- Come back to me

Nästan svettigt

Usch då, har kommit hem från gymnastiken nu och jag måste säga att det är lite kaos. De har blivit sjuka, de har skadat sig, de dyker inte upp. Vad är det här? Tävlingen är ju på lördag!! ÅÅh, jag blir så arg.. Jag hoppas verkligen att alla komme nu på torsdag. Det är mycket viktigt! Nej nog om det..

Fick gå till gymnasten idag, hem också. Och seriöst, jag började ju nästa svettas (!?). Haha. det är inte alltid det händer. Jag måste vara otroligt otränad?

Nej, hej svejs

091110

Okej, kom nyss hem från skolan. Skönt att vara hemma igen. Gillar inte skolan. Visserligen hadevi bara två lektioner. Men det blir bättre för imorgon har vi KPT-DAG (dvs vi är lediga).

Jag ska ju lämna in min cykel på laging idag. Någon liten jävel har punkterat den. Men men, vet inte om jag orkar göra det idag med tanke på att det regnar också. Det blir antagligen imorgon. Säger vi i alla fall ;) Haha

Senare så blir det gymnasten och träningen blir en halvtimme längre än vanligt för vi ska iväg på tävling i helgen. Och jag som hade hoppats på att sova ut då ju... Suck..

Nej nu ska jag dra,

Hadét! <3


morgontrött

Usch för att gå upp på morgonen måste jag säga. Man är så trött och det gör inte saken bättre att det är mörkt ute för det gör en bara mer trött och deprimerad.
Jaja, nu måste jag skynda mig iväg till skolan..


Tupplur

Haha, det händer ganska ofta att jag tar mig en tupplur nu. Undrar om det är för att jag lägger mig så sent? ;)

Glömde skåpsnyckeln idag, det suger. Men det ordnade sig.

Nu blir det sängen innan jag somnar vid tangentbordet (som faktiskt har hänt). Haha

Godnatt<3

Låt för dagen


No one wants forever- Laurel Music

Twilight-freak, jag? Inte alls


ÅÅÅH! Har fått panik, så fort jag ser något från twilight så blir jag galen och kollar på en massa klipp! Låt mig få 19 nu!

Den här snodde jag från Jennifer ;) Innehåller det mesta. OBS Kan innehålla spoilers!!

Godmorgon

Mamma väckte mig nu vid halv elva, och då blev det frukost :) Idag måste jag städa och dammsuga. Usch, ni vet vad jag tycker om att städa ;)

 Föresten vet ni vad jag gjorde igår? Nej hur skulle ni kunna veta det?;) Haha. Jag var och hämtade ut NEW MOON-biljeterna till premiären :) Najs det kommer bli :)
 



Nej nu måste jag börja städa innan pappa får spelet ( vilket händer ganska ofta när jag ska städa;) )


Fredagsmatch

Har varit och kollat när syrran spelade match. Derby Färjestaden-CL98IC (innebandy) . Satan vad spännande det var, kunde nästan inte sitta kvar på bänken. Haha, tvingade josse att stanna kvar för hon vile gå för det var för spännande ;) Haha. Och rösten finns inte kvar längre kan jag säga. Det slutade 3-4. Alltså seger till CL. ´Senast de möttes (läs i somras) så förlorade CL med 11-2. Så fatta vilken match det var eller?    Nu när liza kom hem så blev det Donken med henne och birger. Och väntade typ en halvtimme på att jag skulle få 4 hamburgare. Det är helt sjukt! Tjurig var hn också som jobbade där. Nu sova och vila upp min hals.. Godnatt<3

Ändrade planer

Det blev inte någon köning för mig. För det första var jag för trött, och för det andra så kände jag att jag hellre lägger de pengarna på annat. Jag menar, det kostar ju ändå 300 kronor och då med kårkort :o Så att, de sparar vi;) Haha Nej sen ska jag gå in till stan för att hämta ut NEW MOON biljetterna till premiären!! Yees :P Fast jag drog nästan en nitlott där, eftersom den är slut 02.00 och jag har matteprov dagen efter X) Gissa om man kommer vara trött då eller? Fast det är det värt :) Då har man ju visserligen något att klaga på om det gåt dåligt. Jaja, ska snart äta Lax,kulpotatis, ärtiskidor och romsås ;) Mums Kram Emma

Fruktansvärt trött

Jag är så sjukt trött men det är inte dags att sova än, för om en timme är det dags för köning för att få tag i nån rugbybiljett. Så då måste jag bege mig iväg till skolan. Usch för att behöva gå dit på en kväll. Jaja, nu ska jag nog gå och ta mig ett knäckebrööd :) KramKram

Nyduschad

Nu har man duschat klart. Det tog sin lilla tid med det var det värt :) Haha. Snart blire att föna håret och lite så. Undrar när man ska ta sig till gymnasten idag? Sen ikväll ska vi köa till rugbyn! Jag var ju inte på den förra året så det ska bli kul. Men jag ser inte fram emot köningen för det är så segt.. Kan dom bara inte sälja dom inne på kåren eller nåt? Jaja, Ska ner och prata med mamma och se om man kan få något bidrag till biljetten ;) Pussen

Kallt, regingt....och skoldag

Usch, kan det verkligen bli värre? Nej, det kan det inte. Usch usch usch ! Nej nu måste jag åka iväg till skolan.. Usch!!!

Sjuk, men glad

Är sjuk idag, men det hindrar inte mig från att vara glad. Och vet ni varför? Jo, för jag har biljetter till premiären av NEW MOON! Wiihooo :) Så nu kommer jag att vara väldigt glad frmöver. Nej nu ska jag ta och sova lite till.... Kraam

bloggtorka!

Usch, har sån bloggtorka nu. Vet inte vad jag ska skriva.. Jaja, kanske kommer på något senare

RSS 2.0