sovadags

Nu är det dags för att förbättra mitt förhållande med min kudde. Har varit lite dåligt de senaste dagarna. Men det kan man alltid bättra på.

Sweet dreams

Haha, försöka går ju ;)

Är med i Fokis tävling där man kan vinna ett namnhalsband från Betties Galleria! Det finns olika textstilar att välja mellan, och man kan få halsbandet antingen i silver eller guldpläterat silver!

Idol

Jaha, då har man kollat idol. Får väl se om jag orkar stanna uppe för att se resten sen. Så himla trött nu ju. I alla fall så gillar jag Eriks röst ;)

 


.....

Nu vill jag ta tag i det här. Har inte gjort på ett och ett halft år. Det är riktigt illa. Saknar mina 7 timmat i veckan.. Nej tag dig i kragen och börja träna! Det är bara det. Vad ska jag träna? har inte den blekaste alltså. lite hjälp skulle sitta fint

Design

Skapade den här bloggen för sjukt länge sen. Men jag tröttnade ju på den då och jag hade inte världens finaste design, så nu ska den bytas ut!! HAllelujah ! Men det lär väl ta ett tag eftersom jag inte är så duktig på det. Finns det någon som är duktig och vill hjälpa till så säg till!!

Beroende? Nej inte alls!

Okej det var kanske inte hela sannigen. Beroende är bara förnamnet! Helt beroende av The Twilight Saga!! Längtar tills jag får se New Moon som kommer ut i november. Här är trailern
Movie Trailers - Movies Blog

Pigg? Nej

Raggmunk är det som gäller idag så nu har jag skalat hela 20 potatisar! Inget mer sånt för mig på länge! Haha x') Har lämnat över allt jobb till pappa nu.
Sitter nu här med huvudvärk och funderar på om jag ska gå och ta en huvudvärkstablett...

Mat :)

Syster komm till mig i skolan idag. Det gillar vi. Hon satt där så fint medan resten av oss räknade matte;)
Sedan blev det in till stan så jag har precis kommit hem. Det var meningen att jag skulle ha köpt ett par jeansleggings men så blev det inte. Så jag kom hem tomhänt. Kan vara bra det också;).

Nu ska jag förbereda maten. Älskar MAT ;) Hahahaa :P 

Skoldags

Nu blir det att gå ut med min 4-fotade vän och sen bär det av till skolan!
blir inget bloggande förän till kvällen..

 

 


Fönstret..

..öppet är ingen bra idé när man ska sova för nu är jag mer förkyld än vanligt! Inget jag rekomenderar nu på hösten. Jo just det. Filmen som jag skulle se igår blev det inte så mycket av för jag somna efter 50 min ;)





 Skola

 Stan

Plugga

 


bus med syster

Okej här är lite fina bilder på mig och syster efter en liten spontan makeover ;)
Vi gick också iväg till ICA för att köpa oss lite godis till filmen som vi ska se på. (Y)









fix

Sitter nu här medan lillasyster fixar mitt hår :) Hon ville att vi skulle fixa oss och sminka och lite så. och jag bara varför inte. ;) Reslutatbilder kommer senare.

inköpt :D


Här är mina inköp för dagen som jag skulle visa :)



Brett armband från MQ 99kr och de små från Kappahl 39kr


Vantar från MQ 129kr och mössa från Gina Tricot 79kr


Lång stickad tröja med stor krage från Gina Tricot 299kr

Nu ska jag busa med lillasyster ;)

Hemma

Okej nu har jag äntligen kommit hem från skolan/stan :) Blev lite shopping faktiskt. Det får ni se nlite senare. Jag har faktiskt lite bråttom nu för jag måste byta om och sen ska jag åka iväg till gymnasten och träna mina små underbara gymnaster. Pappa fyller år idag med så honom blir det att gratta sen när han kommer hem.
Nu måste jag rusa !

Morning

Ja, då var man uppe lite senare än vad jag hade planerat. Skulle gått upp kl 7 men tog sovmorgon till kl 20 i 9 .
Kändes skönt. Håller på att göra mig iordning till skolan nu.
Gutt att ha en syster man kan låna kläder av ju!


Skolan usch !

Okej, efter att ha varit sjuk i nästan en hel vecka så märker man att man har kommit efter i skolan måste jag säga. Matten speciellt, sjukt jobbigt. Men det är bara att ta nya tag. Och hur många veckor har vi gått i skolan nu, 3? 4? jag är redan skoltrött!
Anyway, trött som attan nu. Så ska ta och dejta kudden nu ;)


RSS 2.0